Duty calls!

Håller på och förbereder mig för att jobba hos mammas kompis. Hennes bror fyller år så jag ska agera värdinna på deras fest. Grymt? Vi får väl se.. Ser lite fram emot det men är ganska seg så kunde lika gärna stannat hemma på vår middag med hela grannskapet istället.

Idag skulle min vägg fixats till men hantverkarn är så sjukligt seg så blir nog ingenting gjort idag. Hoppas det blir imorgon så att jag äntligen kan få sova i min nya sköna säng!


Tisdaaag!

Yoyo!

Jag sitter nu och känner mig alldeles...matt/glad/hungrig? Jaja, slutar om en halvtimme så då blir det en promenix och en thailåda på vägen hem. Måste hem för att släppa in några hantverkare för att kolla i vårt badrum och sen bär det av hem till pappa för FEST!! Partey...typ. Han fyller iallafall år så det ska firas med fina presenter från underbara barn (utan pengar) och god mat från ett födelsedagsbarn (eftersom att ingen annan kan laga mat)

Sanny spelar nåt low-life-spel bredvid mig och han failar, vad kan man dra för slutsats från det? hehe

Ciao!




Oops!

Oj då, nu var det nästan en vecka sen jag uppdaterade här. Men jag måste erkänna, jag känner inget större behov av att skriva så det är väl lugnt antar jag.

Men bara för att jag är inne nu så ska jag väl berätta lite kort om hur den här veckan har varit so far.

Skolan har tagit upp mycket av min tid som vanligt men jag har ju självklart haft tid för annat också. Igår t.ex. stod jag på öppet hus från kl 6 till 8 och pratade med 94:orna som ska börja på Jensen. De var mycket trevliga men min röst svek mig så efter ett tag tog jag en välbehövlig paus med en halstablett eller två.

Något mer? Jo men jag fikade med Martin i tisdags och innan det var jag på programråd i skolan där jag pratade med två lärare och en av de är vår programchef. Jag har nu gett min och elevernas åsikt för förändringarna som kommer inträffa på vår kära skola.

Nej, nu tog min motivation slut och jag ska nu fortsätta titta på Vampire Diaries, tja!

Ge mig värme, ge mig bruna ben, ge mig sena sommarnätter.


.







Bättre ungefär rätt, än exakt fel







Praktik = fixad?

Tjuuu!

Sitter i skolan på min andra lektion, turism. Första lektionen var webbdesign som är sjukt kul! Trodde inte att jag skulle tycka det men fanimig va duktig jag känner mig. Vi ska nu göra en hemsida från scratch och vi ska utgå ifrån det vi har gått igenom och jag kan itne påstå att jag har lyssnat överdrivet bra...(kycklingstuds) Ändå så ligger jag bättre till än vad många andra gör, score!

Efter skolan blir det en tripp förbi thaien för att köpa mat och sen vidare hemåt där maten ska ätas. Usch, nu blev jag hungrig också... När jag kommer hem ska jag fortsätta plugga lite. Kanske lyckas övertala Filipe att gå till gymmet också eftersom att vi var grymt slöa igår när vi va där. Jag tror att vi spenderade längre tid i bastun än i gymmet. Illa.

Nu ska jag försöka hitta lite information om Afrikas välfärd -.- sen ska jag fortsätta med svenskan där vi ska skriva om Selma Lagerlöf...*suck*

Byebye, wish me luck!

Ps: har kanske lyckats skaffa praktik, vad det är får ni inte veta nu. när den är spikad så kan jag berätta ;) ds


Torsdag...

Kom till skolan där 3 st i min klass satt och väntade på att lektionen skulle börja vilket den gjorde när jag kom dit. Folk droppade in lite eftersom och vi var väl ca 13 i slutet av lektionen. Vi håller på och lär oss hur man skapar hemsidor och idag gick det grymt bra för mig och Anna. Vi fattade allt och lite till! Lådor, är allt jag har att säga (tihi)

Pmf skulle börja därefter men vi håller på med marknadsundersökningar där så vi fick gå hem för att göra de istället. Vi gick till Svea och åt och sen tog jag och Linnea tuben hem. Kom hem och började plugga lite men har alldeles för elak huvudvärk för att kunna fortsätta. Ska ta en liten powernap nu och sen ska jag ta tag i det igen!

Godnatt ;)


Jag och bror min i somras på glasspaus


RSS 2.0