Next!

Träning igår i en halv timme eftersom att vår tid blev snodd av 91orna... Träningen spelades även i mörker eftersom att lamporna släcktes... Skitunderhållare!

Skola idag från 10.10 - 12.10. Lunch på Tacobar med Puh och sen hem, ska snart åka och handla med mamma och bror och efter det kanske jag ska med på sjöängens cabaré? Vi får se, kanske åker ut till Råsunda och hälsar på en viss kändis... haha, hon blir säkert glad!

Nu ska jag ta en powernap och sen bär det av! godnatt<3


3-2

Blev en tripp in till stan med Filipe innan matchen. Satte oss på ett jättemysigt café med utsikt över hela stockholm och åt glass i solen! Hade vägarna förbi södertälje (?) och stannade för att luncha med mormor och morfar, myys!

Kommer lite bilder sen också. :)

Matchen spelade vi ju faktiskt bra och vi vann med 3-2. Min match avslutades, 5 minuter innan domarn blåste, då Svennis sköt en boll i magen på mig som träffade så snyggt att jag tappade andan och rullade av planen. Usch, hemsk upplevelse att inte kunna andas...

Nu är jag hemma och nyduschad, så mina planer är att dö i min säng tills kl 6 imorn då jag måste upp till skolan...


Godnatt<3


Perfekt dag för fotbollsmatch!

Kvällen igår va ganska nice, åkte bil lite överallt och grillade lite snabbt i blåsvädret.

Idag är det match kl 6 i hammarby höjden mot reymersholme. Fy fan, är inte direkt taggad men man får trösta sig med att det är fint väder..

Sol och grillning

Vaknade för inte så länge sen och sprang direkt ner i tvättstugan för att ta upp det sista. Blir en fotbollsträning idag som kommer ta på krafterna men det är ju match imorn så känns ganska skönt att få träna lite innan.

Grillning ikväll förmodligen, beror på några få som jobbar... Det löser sig säkert^^
Nu ska jag springa iväg och göra mig i ordning och sen ska jag ner till Liseberg!

En dag på strandvägen

Skolan började kl 12.30 med elevråd där de pratade på om stadgar -.- Tråkigt men men.
Dagen fortsatte med småföretagande och svenska. Inte så roliga lektioner men det gick hyfsat snabbt iaf.

Efter skolan blev det en fika på strandvägen med solen i ansiktet och en vindpust från vattnet. Efter en promenix till norrmalmstorg blev det att knalla tillbaka för att ligga i solen och schteka med musik i öronen.

En riktig överraskning kom sen när Christian och Filipe körde upp bredvid oss i varsin bil! Christian tog sitt körkort i förrigår och Filipe tog sitt idag, otroligt bra jobbat killar! Blev en tripp långst ut på djurgården för att sen svänga tillbaka in mot stan för att tanka och sen möta upp Andreas och Oskar. En tur runt i liljeholmen och lite sladdspår på mässan senare skjutsade vi hem Axel och sen bar det av hemåt.
Underbart skönt att Filipe klarade körkortet, är riktigt glad för hans skull!

Nu ska jag sova tror jag, imorgon är det nationella som gäller så jag måste ladda upp lite. Godnatt ")






We belong together and still we dont belong together.
That is a sense only you and I can understand.





Programkväll

Programkvällen (öppet hus) gick bra, inte så mycket folk men mer kinderägg till mig och Axel! Fick va med på föreläsningar och äta choklad i klassrummet! :O Förbjudet!

Aja, tog sällskap med Axel och Jonatan till Slussen där jag och Axel stannade för en snabb blick över vattnet för att sen få en överraskning då Christian och Filipe kör fram i vår lilla röda bil. Med ett leende på läpparna hoppar vi in i bilen och tar en sväng förbi medis, djurgården och stureplan. Musiken ekade och dansen va ful men vi mådde så bra!

Blev en snabb promenad med A för att sen gå hem och äta en välbehövd middag. Nu ligger jag bara i sängen och försöker värma upp mig, jag fryser som ett **! Nej, nu ska jag stänga av datorn och sova, är sjukt trött. Har sovmorgon till kl 10 imorn, börjar vid 12 eller nåt. Natti natti!

Från skoldag till öppet hus

Nu har jag slutat men eftersom att jag är för slö så stannar jag kvar i skolan tills det öppna huset drar igång, känns onödigt att åka hem och åka igen efter typ 10 minuter...

Så, här ska jag spendera min kväll idag. Med ungdomar och föräldrar som vill veta de mörka hemligheterna om Jensen gymnasium södra :D

Axel kommer hit snart också eftersom att han är en lika stor geek som jag^^ Fast om jag känner oss rätt så kommer vi inte snacka så mycket med andra utan vi kommer stå och snacka skit i något hörn istället...

Skolan

Sitter i skolan, min lektion ska ha börjat men läraren är spårlöst försvunnen...

Träffade Puh snabbt innan hon sprang med "klassen" till bussen för att åka iväg... vart? Hmm, ett mysterium som jag får reda på senare^^

Blir ingen träning för mig idag, tänkte va lite duktig och komma ett steg närmare ambassadör-titeln. Jonatan ville ju faktiskt att jag skulle komma och jag vet någon mer som vill att jag sa komma ;)
Jaja, jag ska ju faktiskt få en professionell tränare nu som hjälper mig till att bli bäst! Woho!

Nu dök min lärare upp så nu måste jag gå, byebye!

Tidig morgon och sen kväll

Ligger hemma under täcket och värmer mig innan jag ska springa ner till träningen om ca 30 min. Dea kommer dit idag för första gången på åratal så det ser jag fram emot! Sen blir det nog en promenix efter träningen innan jag trippar hemåt för en förmodligen välbehövd dusch.

Imorgon börjar skolan med en sovmorgon, består av två lektioner, slutar men sen blir det antagligen att åka tillbaka till skolan för öppet hus men sen hem för träning (om jag hinner).







When that happend, I had a lot of plans but when that happend they disappeard.
I now try to make it from sunup to sundown and it's fine!
But when I look at you now, I make plans. Plans för us.
Please, don't freak out.




We sold out all over the world

Det kan hända mycket även fast man bara ligger i soffan och slöar, här är 3 exempel:

1. Ett litet mail kan bli till ett jobb.
2. Missförstånd kan uppstå av några få meningar och bli väldigt fel!
3. Beslut kan fattas och en ny sak köps vilket gör tillvaron lite roligare.

Underbar söndag! Och den blir ännu bättre, repriserna börjar snart och jag ska ner till konsum för lite förfriskningar till just det(a)

Lördag

Ligger under mitt varma täcke med ett glas vatten och balkongdörren öppen, underbart skönt. Skulle ut men alla bangade så stannade hemma istället, kanske tar en sån där mysig promenad som igår med A... Får se hur det blir.

Imorgon ska jag nog till Örby för att det är någon sorts aktivitetsdag.. hmm, tror jag kanske går dit snabbt och sen går jag nog hem igen. Kanske får sällskap på kvällen då också? ;)

Nu ska jag titta på någon film, antingen "A guy thing", "The fog", "In the cut" eller "Phone booth". Nattinatti

Finns här..






I didn't have to find you,
 you didn't have to find me,
we were always there from the beggining.

Skolan börjar med en rivstart!

Kom precis hem från skolan. Började kl 8 med en hyfsat lugn lektion och skoldagen jobbade sig uppåt. Fick se lite bilder som fick tillbaka lite pinsamma minnen men det är alltid kul :) Lunch och sen gällde det. Dansen som vi övat så mycket på *host* skulle visas upp för alla och vi hade bara en halv timme på oss att göra klart den. GAAH!

1.30 min gick förbi och applåderna kom.

Puh, vi fick såå VG++++!! :D:D


Skiva ikväll. Min kära bror går ju ut 3an nu i vår så idag har de sin studentskiva och klassen ska klä ut sig, temat är: Vad ville du bli när du va liten? Underbart tema för att gå klädd på en nattklubb som stålmannen är kanske inte något man gör till vardags ;)
Är inte så taggad faktiskt. Kunde lika gärna ligga hemma och chilla framför en bra film istället... Aja, nu är det betalt och min stol står där och väntar på mig så jag måste. Får sätta på en bra låt på högsta volym och dansa runt i lägenheten så löser det sig säkert!

Fredag

Solen skiner och jag är uppe (hyfsat) tidigt. 

Kvällen igår spenderades hos Rolf. Blandningarna av "den blå" var förskräckliga men champagnen sprutades med glädje ute på balkongen! Folket var av minsta antal men vi fixade festen ändå! Kom i säng (soffan) hos Martin vid 1 kanske med mycket gott och en mycket bra film. Bra kväll med mycket dans och skratt.

Sitter nu och väntar på att kära Martin ska vakna så att jag kan åka härifrån, måste hem och hjälpa mamma med tvättstugan.(snäll som jag är) Kanske blir en till kväll hos Rolf?

We'll wait and see...

Half way inn

Sitter hemma efter en jobbig natt med en snarkande maskin bredvid mig så det blev till att flytta på sig till slut.

Skulle åka till Kungsberget imorgon också men bussen blev inställd av brist på intresse. Funtar på att ta en tripp in till stan ikväll istället, måste ju inte gå upp tidigt imorgon ;)

På lördag bär det av ner till landet för påskfirande med massor av godis, mat och trisslotter! Skönt att komma ifrån den här tråkiga förorten ibland...

Jaja, nu ska jag fixa ihop något att äta och sen ska jag ringa M :)

byebye!

Kommer bli en lååång kväll...

Ligger hemma och tittar på wipeout nu. Filipe, Christian och Axel sitter i köket och spelar kort. De har lagat potatisgratäng tillsammans men mamma lagade köttet. Jag håller mig helst för mig själv ikväll för att jag orkar inte... Jag orkar bara inte. Speciellt inte efter att blivit förudmjukad i text på internet och sen en ursäkt? Nej, det funkar inte så.

Ikväll ska jag förhoppningsvis lyckas hålla mig borta eller sova... Godnatt.


Vår?

Satt nyss och åt frukost... på balkongen!! Det är sol, det är varm, det är vår!

Underbart väder idag så jag tänkte försöka komma in till stan och kolla i lite affärer och kanske hitta ett fik med uteservering? Behöver en frivillig först så jag ska leta runt lite men sen drar jag!

Påsklovet

Påsklovet har äntligen börjat, solen har äntligen börjat titta fram och detta MÅSTE ju firas med grillning! Haha, kanske inte varmaste vädret än men vafan gör man inte för att få vårkänslan? ;)

Lovet spenderas sovandes, inne i stan eller på gymmet. Mer orkar jag nog inte med (förutom kanske lite dans?)

Jaja, nu ska jag börja styla till mig och sen köra vi!

Föreläsning

Sitter i vardagsrummet med solen i ryggen som värmer som en mikro och jag behöver inte göra mig i ordning fören om ca 30 min :) Börjar nämligen kl 13.00 idag och så ska jag på två föreläsningar och sen är min dag slut. Ska försöka pallra mig bort till örby för att springa lite så att jag får upp min kondition igen som nu ligger på 0... Ska försöka få tag på Dea också och åka till gymmet för lite bussiness ;)

Nu ska jag stänga av datorn och sätta radion på höög volym för sen hoppa in i duschen!  See yah, dont wanna be yah!

RSS 2.0