Partey!

Go morron go morron!

Hur står det till idag? Jag själv mår alldeles ypperligt, förutom att jag tror att jag har två läxor tills engelskan idag... Vi får se, jag vet att jag har 30 ord men den andra har helt försvunnit ur mitt minne och eftersom att min lärare aldrig skriver upp något på online så är jag ju hyfsat körd...

Idag går jag i skolan från 12.30-15.15 och då ska jag direkt till odenplan för ett snack med min chef som ska ge mig min provision som han försökte lura mig på. Men nej nej, jag ska ha det jag jobbat för! Så resekassan, here I come!

Såå, vad har hänt/kommer att hända mer? Ja! Mamma åkte på kryssning idag, hon kommer hem på söndag. Lite trist att hon ska åka bort men hon behöver slappna av lite, hon har haft det så stressigt den senaste tiden. Men, detta betyder alltså att jag är ensam hemma i 4 ½ dag! Yeah får se hur detta slutar ;)

Nu ska jag fortsätta att äta min frukost och sen ska jag dra mig ner mot bussen, ciaociao!


Back to Afrika på höstlovet, wunderbar!


TRISTESS!

God kväll kära läsare.

Idag ska vi prata om samhällets oroväckande ideal som gör små flickor till...

Nej skoja bah!

Jag sitter hemma och är extremt uttråkad. Väntar på att få hämta min sjal och ska snart börja göra mig i ordning för att dra iväg på inspark för FG som jag är helt otaggad på att gå på, men vad gör man inte för pengar ;)

Nu ska jag dra på mig "the toffles" och lägga mig i soffan under ett varmt täcke och "chilla med polarna!" Yeah!

Fredag; skoldagen

Sitter på näst sista lektionen, historia, och försöker fixa i ordning min text utifrån min intervju jag gjorde med mamma imorse... Går inte så värst bra, känner mig trött i hela kroppen och kan inte koncentrera mig.

Ska till Globen efter sista lektionen, gympa, för en introduktion inför imorgon. Är lite nervös men det går nog bra, de ska ju bara snacka och visa oss runt.

Nu ska jag försöka koncentrera mig, ses!

My day in short

Skolan har precis börjat och den börjar långsamt med Arbetsmiljö och säkerhet där vi ska skriva klart och repetera vår presentation som Joss och jag har imorgon. Jag har iof gått runt och trott att vi har den idag och varit stressad över det och kommer till skolan idag helt spänd och får då reda på att det är inte fören imorgon -.- Talk about missunderstanding...

Idag ska jag som sagt va i skolan med EN presentation (yes!) och senare blir det förmodligen lite shopping. Måste ha mina kläder klara tills på lördag och jag har inte hittat allt jag behöver än... Ska försöka få med Filipe ut också, han behöver röra lite på sig :)

Idag måste jag även plugga lite på min presentation men jag ska ju också träffa Mr X, höhö^^ Får se hur kvällen slutar ;)

Nu ska jag fortsätta att skriva klart det vi ska säga och sen blir det en liten repetition! Beijinhos<3

En liten hint till vad jag och Puh ska prata om ;)

 


Trött som en åsna men plugg är det som gäller!

Nu är jag hemma och nyduschad och fräsch! Matchen spelades och det blev 2-1 till de men fy i ***** va bra vi spelade! Sen kan ju vissa kanske bättra på konditionen menmen, det behöver nog alla^^

Imorgon har jag mycket på gång, ni ska få en liten glimt av den:

Onsdag:
Skolan från 9.35-13.40 och där någonstans ska jag ha två redovisningar vilket är lite pirrigt men det löser sig nog.

Efter skolan ska jag försöka köpa mina jobbkläder jag behöver till på lördag då jag ska jobba på Ladies Night i Globen.

Senare på dagen blir det en hederlig gammal filmkväll med ett nytt ansikte vilket alltid är kul! Ni kanske får veta vem det är senare ;)

Under dagen ska jag försöka hinna med en subway eller nåt och få/ge lite uppdateringar om ett speciellt par som kanske äntligen blivit ett "par". Grymt sött och ska därför snackas mycket om det, i båset kanske elelr vad tycker du Puh?

Nej, nu ska jag gå och blåsa håret, strecha lite extra och sen sova för att jag är helt slut efter de långa rusherna på kanten. Sweet dreams!


Appropå fotboll liksom, portugal-sverige



Dålig uppdatering eller vad?!

Hej igen alla skööna människor!

Jag har typ helt lagt av med bloggandet vilket kanske syns... Men nu hade jag tänkt skriva lite om min helg för att jag känner att lektionen inte ger mig så mycket då vår lärare sitter och läser och alla andra sover.

Fredagen bjöd på grillning och partying. Maten serverades hemma hos Hanna där (nästan) hela stamgategänget närvarade. Vi åt och skrattade men även det dog ut när folk blev rastlösa och skulle börja dra vidare. Jag och Johanna försvann lika snabbt som vi kom dit och hamnade hos hennes kompis i Herrängen. Draget var väl okej och människorna va snälla men klockan blev mycket och vi drog hem och promenaden kl 2 från Älvsjö station va inte det roligaste jag gjort direkt.

Lördagen spenderades i pappas trapphus där jag och Maria sprang upp och ner i trapporna med den ena lådan som va tyngre än den andra. Kände träningsvärken som skulle komma imorgon...

Söndagen gav mig inte mycket förutom träningsvärk och ännu en träning.

Måndagskvällen bestod av sushirullning med mamsi! Blev hyfsat gott men vi va lite för hungriga tror jag för att riset hann inte bli klart men det ble bra iaf :) (Filipe och Satte åt upp resterna idag^^)

Nu ligger jag hemma under täcket med mystofflorna på och musiken på lite för hög volym.


Tofflor: Topshop

Har typ beslutsångest! Jag har match idag mot Sollentuna kl 20 som jag behövs till eftersom att vi inte har så många spelare men jag har ett jobb som innebär att gå på fester och en fest är idag. Insparken för Franska gymnasiet är det jag som fixat nämligen och de vill ha dit mig. Hmm...tror det blir matchen men måste kolla lite med mina chefer om jag kan skita i den här. Jaja, det löser sig förhoppningsvis! Nu ska jag titta vidare lite på internet och sen blir det en powernap eftersom att jag är helt slut, håller på att bli sjuk? Godnatt på er då ;)


RSS 2.0